Om vår site

Vår grundläggande ide är att fungera som en portal för fisketävlingar i Sverige. Att dels kunna fungera som en bra plats att hitta och marknadsföra tävlingar. Dels faktiskt kunna hantera all administration som anmälningar, deltagarlistor, kommunikation samt även tillhandahålla en fungerande onlinerapportering.

På vår site kan du registrera din fisketävling enkelt genom att först registrera dig som användare och sedan registrera en tävling.

Du har två alternativ hur du kan använda fisketavling.nu:

Som en informationssida endast för din tävling. 

Din tävling visas då i listan över kommande tävlingar. Klickar du på tävlingens namn så ser du när,var och hur.  Här kan du också lägga in allmän inbjudan, regler och program eller bara hänvisa till din egen hemsida. 

Använda fisketavling.nu som din tävlingsadmin sida.

Även här visas tävlingen i listan över kommande tävlingar. Precis som det andra alternativet så kan du lägga in inbjudan, regler och program. Men utöver detta så får du administration över din tävling.  I nuläget kostar detta dig ingenting. Vi vill dock att ni använder vår logotyp i er egen marknadsföring.   I nuläget kan vi hantera två typer av tävlingar: Lagtävlingar (med 2-3 personer i varje lag) eller individuella tävlingar där man räknar sammanlagd längd av ett antal fiskar samt eventuellt längsta fisk. 

I framtiden kommer vi förstås att hantera andra tävlingstyper. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om det finns andra tävlingstyper som bör stödjas.

Dessa funktioner ingår i tävlingsadministrationen:

Deltagaradministration

När din anmälan öppnar så kan registrerade deltagare (team eller individuella) enkelt anmäla sig till en tävling.  Det innebär att man enkelt kan se hur många platser som finns kvar och vilka som är anmälda samt status på betalning. Du som administratör får förstås tillgång till en komplett deltagarlista med emailaddresser och mobiltelefonnummer.  Den som anmäler sig får också ett email och meddelande om hur de betalar. 

deltagarlista

Lista på alla deltagande lag

När de tävlande kommer på morgonen kan du också "checka in" och enkelt se vilka som kommit eller stryka de som inte betalt.

 uppdatera deltagarinfo

Uppdatera deltagarinfo

 deltagarlista addresser

Emailaddresser och telefonnummer 

Onlinerapportering

Resultatrapportering

För lagtävlingar kan vem som helst som är registerade till ett deltagande lag eller som deltagare i tävlingen rapportera en fångst. De saker som efterfrågas är fiskare,längd, mätbild, poseringsbild och betestyp.   Nedan ser vi formuläret för resultatrapportering:

 2018 11 27 08.22.55

Hur det ser ut när man fångstrapporterar.

Dessutom kan man, som arrangör. välja att GPS positionen på rapporten ska sparas. 

Användaren ser direkt att rapporten kommit in och att statusen är satt till "EJ GRANSKAD". När tävlingsledningen har godkänt/underkänt rapporten så får användaren ett mail om att rapporten godkänts.

fangstrapporter

Granskning av resultatet

Tävlingsledningen kan direkt se i en lista när det dyker upp nya resultat. Genom att ta upp rapporten så ser man den information som tillhandahölls av den som rapporterade.
När man granskat resultatet kan man sätta statusen till tex "OK" varvid resultatlistan uppdateras omedelbart.

review 1'

review 2

Hur det ser ut när man granskar

 

Vill man "mörka" resultatet i slutet av tävlingen så kan man sätta statusen till "OK-EJ PUBLICERAD" vilket innebär att deltagarna kan se att rapporten kommit in och att den godkänts men att resultatlistan inte uppdateras. Tävlingsledningen kan dock se det inofficiella resultatet hela tiden och kan alltså ha prisutdelning direkt efter målgång.

 inofficiella resultat1

inofficiella resultat2

Delar av resultatpresentation