Här har vi samlat de vanligaste frågorna om fisketavling.nu

Om denna FAQ inte svarar på din fråga så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

1. Vad är fisketavling.nu egentligen?

2. Vi vill använda fisketavling.nu för att hantera vår tävling?

3. Hur lägger jag upp en tävling så att alla ser den på hemsidan?

4. Hur anmäler jag mig till en tävling?

Vad kostar det att använda fisketavling.nu för att administrera din tävling?

 

1. Vad är fisketavling.nu egentligen?

Tanken med siten är att den ska vara en samlande portal för all fisketävlingar i Sverige.  Men siten är inte bara en lista på tävlingar utan kan även admininistrera tävlingar och hantera live rapportering.  Dessa två funktioner är under utprovning under 2018 och början av 2019. Vi hanterar tre tävlingar under 2018 som är våra "piloter". Blekinge 24 h Pike Challenge, Blekinge Gäddfestival och Motormarine open är de tävlingar som vi kör för att verkligen testa konceptet. 

Blekinge 24 h Pike Challenge gick i det stora hela mycket bra och trots mindre problem så gick allt mycket bra och smidigt. Vi kunde enkelt ha prisutdelningen 30 minuter efter målgång. Liverapporteringen av ställning fungerade utan problem. Vi hade dock mindre problem med att ett par deltagande lag inte kunde rapportera. Något som vi enkelt kunde lösa ändå. Förhoppningsvis är det problemet ur världen nu.

Blekinge Gäddfestival är nästa stora utmaning med upp till 480 deltagare och lite annorlunda krav.

Till sist kör vi Motormarine Open som ett sätt att bekräfta att alla problem verkligen löst sig.

2. Kan vi använda fisketavling.nu för att hantera vår tävling?

 I nuläget är funktionaliteten fortfarande på s.k. betanivå vilket innebär att kravet på support från vår sida är ganska högt. Därför kommer vi även under 2019 att endast låta utvalda tävlingar använda systemet. Detta för att försäkra oss om att allt verkligen fungerar smärtfritt. Är ni intresserade av att vara en av dessa tävlingar, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3. Hur lägger jag upp en tävling så att alla ser den på hemsidan?

Om du är tävlingsarrangör, registrera dig som användare och sedan kan du enkelt lägga till din egen tävling under menyn "Tävlingar".