FAQ

Om denna FAQ inte svarar på din fråga så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 1. Vad är fisketavling.nu egentligen och vad kan jag använda den till?
  Se denna artikel!
 2. Hur lägger jag upp en tävling så att alla ser den på hemsidan? 
  Se först till att du är registerad som användare och sedan under menyn "Registrering" så kan du välja "Registrera tävling".
 3. Hur anmäler jag mig till en tävling?
  Se till att du har registrerat dig som användare och att du har registrerat ditt team eller att teamadmin lägger till dig i ditt team. En komplett instruktion hittar du här.
 4. Vad kostar det att använda fisketavling.nu för att administrera din tävling?
  I nuläget kostar det ingenting. Vi vill dock att ni använder vår logo i er marknadsföring.
 5. Jag har redan x antal lag anmälda till min tävling. Hur gör jag för att använda onlinerapporteringen från fisketavling.nu?
  För att onlinerapporteringen ska fungera krävs registrering av lag och användare.  Bästa är om man ser till att använda fisketavling.nu redan från början för deltagaradministrationen.  Vill man göra det så kan man be sina användare att registrera sig och sina team så kan vi hjälpa till att se till att de hamnar i deltagarlistan och därmed kan rapportera.  Men som sagt, mycket enklare att se till att använda deltagaradmin redan från början. Se artikel längst upp.
 6. Måste man vara registrerad på fisketavling.nu för att kunna rapportera till onlinerapporteringen? 
  Ja, så är det. Men vem som helst i ditt lag kan sedan rapportera åt vem som helst i samma lag.
 7. Kan man vara medlem i flera lag?
  Ja, vi sätter ingen sådan begränsning. Men Swedish Pike League gör det. Se deras hemsida vad som gäller för medlemskap i flera team.
  Vi kontrollerar också våra deltagarlistor så att inte två team innehåller en deltagare som är medlem i två anmälda team.
 8. Kan man vara fler administratörer på en tävling?
  Ja kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi er med detta.