Att tänka på!

All rapportering sker från mobilen. Vem som helst som tävlar från samma startplats kan rapportera ett resultat.

Logga in!

Om du går en bit ned på sidan på din mobil så hittar du inloggningen. Ett tips är att kryssa i "Kom ihåg mig" så blir all rapportering enklare i fortsättningen.

2018 09 17 14.21.26

Rapportera fångst

Nästa steg är att välja "Rapportera Fångst" i huvudmenyn. 

2018 09 17 14.24.29

Välj "Rapportera fångst"

Då dyker alla pågående tävlingar upp och då väljer du förstås på den du deltar i. Nu är du färdig för att rapportera eller se aktuellt resultat längre ned på denna sida.

Klicka på den tävling du deltar i och om du är anmäld till tävlingen så kommer en sida upp för den aktuella tävlingen. Följ instruktionen under "Registrera fångst":

2018 09 17 14.28.43

 

När du klickar på bilden kommer ett formulär fram:


 2018 09 20 11.05.55

 

Varvid du kommer till ett formulär som används för rapportering.

  1. Välj Fiskare. Du som är inloggad kommer att vara vald som default. Men du kan välja vem som helst som startar från samma startplats.  Listan är sorterad efter startnummer.
  2. Ange längden i cm. Tävlingsledningen kommer att granska bilden och kan ändra längden om man anser att det är en annan längd.
  3. Kryssa i typ av bete (bara för statistik)
  4. Ange mätbild (obligatoriskt).  Tror att det är självförklarande.
  5. Och om arrangören kräver det, lägg till poseringsbild. Lägg inte till detta i onödan då det tar dubbelt så lång tid för själva registeringen!

Tryck på "Registrera fångst"

OBSERVERA! 

Vi laddar upp högupplösta bilder till vår server vilket tar tid. Det innebär att det kan ta någon minut att färdigställa rapporten.  Men när den är klar kommer det först upp en ruta:

 2018 09 20 11.10.06

 

Och sedan skickas du tillbaka till sidan. Där kan du, längst ned på sidan, kontrollera att din rapport är registerad (med statusen "Ej Granskad"). Är den inte där,så har något gått fel.  Kontakta i så fall tävlingsledningen!!!

( du kan också gå in på "Mina Sidor"->"Mina Rapporter" så ser du samtliga rapporter du någonsin skickat in).

 

2018 09 20 11.10.20

 

VIKTIGT!

Du får också ett mail när vi uppdaterat status på din rapport. Där får du eventuell feedback och meddelande från tävlingsledningen. Kontrollera att detta inte hamnar i skräpmailen.