Balticgäddan

 

Program

Programmet kan komma att uppdateras.

Länk till skeppamöte

Fredag 26 mars 2021

Från kl 12:00 fram till kl 18.00 kan varje team hämta ut godkänd mätbräda, teamets nummerlappar samt information runt tävlingen på Baltic. Det räcker att en från teamet kommer. De team som hämtar ut mätbrädan på fredagen behöver inte komma till Baltic på lördag morgon.

Lördag 27 mars 2021

06:50-07:30 Incheckning, registrering och hämta ut mätbrädan för de team som inte gjort det under fredagen. Endast för teamets kapten. Vi kommer denna gång inte hålla något skeppamöte live på plats före tävlingen. Den information som normalt ges på skeppamötet kommer vi delge er via mail två dagar före tävlingen.

07:30 Från denna tidpunkt är det ok att börja fiska. De lag som upptäcks tjuvstarta fisket före 07:30 diskvalificeras

14:00 Från och med denna tid "mörkar" vi alla fångstrapporter.

17:00 Ska mätbrädan vara inlämnad. Sen ankomst = diskvalificering

ca 17:30 Prisutdelning för de som vet med sig att de har en chans att vinna. Den kommer hållas på parkeringen på baksidan vid Baltic. Dvs på samma ställe som återlämningen av fångstbrädan sker. Ni som deltar på prisutdelningen ska se till att hålla avstånd till andra deltagare.
Vi kommer lotta ut fina priser bland alla deltagare. Dessa priser kan hämtas upp vid senare tillfälle, så man behöver inte närvara på prisutdelningen.