Vaxholm Pike Open

 

Inbjudan

Välkommen till Vaxholm Pike Open

Tidigare arrangerade vi Edsviken Pike Open. Nu har vi lagt ned den tävlingen och med premiär 2019 arrangerar vi Vaxholm Pike Open.

Tävlingen är en C&R tävling för lag (2-3 personer) där summan av längden i cm av de 5 längsta gäddorna räknas.  Minimimåttet är satt till 70 cm. Rapportering sker genom användning av telefon med kamera och liverapportering via fisketavling.nu

Tävlingsområde

Stockholms skärgård med undantag för fredade områden enligt http://svenskafiskeregler.se 

Swedish Pike League (SPL)

Tävlingen ingår i Swedish Pike League (SPL) och är officiellt sanktionerad av Sportfiskarna. Det innebär att placeringarna är poänggrundande i den nationella gäddrankingen. Dvs ni har chansen att kvalificera er till SM. Det innebär också att deltagare måste vara medlemmar i Sportfiskarna. Och för att kunna tillgodgöra sig päng i SPL så måste man ha ett SPL id. Något som man skapar/hämtar gratis på http://pikeleague.se

Anmälan

Anmäl er under fliken "Anmälan" på för tävlingen. 500kr/lag betalas i enligt de instruktioner som skickas i samband med anmälan.
Se Hjälp rubriken för mer info om hur man registrerar sig.

Sponsorer

DUVAN BAIT

 

 

Vi använder cookies på fisketavling.nu för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. För att kunna använda all vår funktionalitet behöver du acceptera cookies.
Ok