Blekinge Gäddfestival, Lag

 

Inbjudan

Detta är anmälan till teamtävlingen. Vill du hellre fiska individuellt? Klicka här!


Sista anmälnings- och betalningsdag är fredagen den 20:e september.

Nu är det åter dags för Blekinge Gäddfestival. Det är med stolthet som vi i Mieådalens Sportfiskeklubb arrangerar 2019 års upplaga, vilken är den 22:a i ordningen. Tävlingdagar är 28-29 september. 

Under Blekinge Gäddfestival deltar ca 450 fiskare som utgår från fyra olika startplatser längs Blekingekusten. Gäddorna mäts, fotograferas och släpps sedan tillbaka i sitt rätta element igen.

 

Nytt för 2019 är att vi kommer att ha två olika tävlingsformer - den traditionella individuella tävlingen, plus en ny teamtävling.

Observera att vi INTE har någon möjlighet att flytta deltagare mellan de olika tävlingsformerna! Det är dock fullt möjligt att vara med i båda tävlingarna förutsatt att du/ni betalat startavgiften för båda.

 

I teamtävlingen samarbetar upp till tre fiskare och längden på teamets 5 största fiskar räknas samman.

Fångstområde är längs med hela Blekingekusten, exkluderat vissa fredningsområden.

Endast gäddor över 80 cm får räknas in i tävlingen och dessa ska också återutsättas. Denna regel har införts för att vi i så liten grad som möjligt skall påverka beståndet av gädda i skärgården under tävlingsdagarna.

 

Blekinge Gäddfestival följer självklart Pike Guidelines Blekinge, vilket är Länsstyrelsens riktlinjer för tävlingsfiske i Blekinge.

Pike Guidelines Blekinge

 

Anmälningsavgift teamtävling

Teamavgift 750 kr. Max 3 personer/team och båt.


När du har anmält dig kommer du att få ett personligt referensnummer, ange detta som meddelande vid betalning till vårt bankgiro 626-7959.

Betalar du från utlandet har vi följande uppgifter:

BIC SWEDSESS
Iban: SE74 8000 0815 3900 4273 2156

Betala inom 10 dagar, annars riskerar du att din plats stryks. 

 

Sista anmälnings- och betalningsdag är fredagen den 20:e september.

Varmt välkommen till Blekinge Gäddfestival 2019!

Klicka på 'Anmälan' i menyn ovanför den här inbjudan för att anmäla dig.

 

Vi använder cookies på fisketavling.nu för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. För att kunna använda all vår funktionalitet behöver du acceptera cookies.
Ok