Motor Marin Pike Open

 

Inbjudan

Välkomna till Motor Marin Pike Open 2019

Årets upplaga avgörs i Karlskrona och Dragsö den 9/11. 

Även i år kommer vi skänka pengar till Sportfiskarna och deras arbet! 10.000kr kommer oavkortat gå till Sportfiskaran. NYTT för i år är att överskottet kommer de vinnande Teamet få donera till valfri organisation i deras namn. 

Tävlingen ingår i Swedish Pike League (SPL) och är officiellt sanktionerad av Sportfiskarna. Det innebär att placeringarna är poänggrundande i den nationella gäddrankingen. Dvs ni har chansen att kvalificera er till SM. Det innebär också att deltagare måste vara medlemmar i Sportfiskarna. Och för att kunna tillgodgöra sig päng i SPL så måste man ha ett SPL id. Något som man skapar/hämtar gratis på http://pikeleague.se

Tävlingsområde

Blekinge skärgård (havet) från Torhamns udde i öster till Karlshamn i väster. Se sjökort där både tävlingsområde och fredade områden är inlagda. Ingen transport med trailer är tillåtet inom området. Ifall väderprognosen är dålig kan tävlingsledningen tillåta trailing inom området. Detta meddelas isåfall 24 h innan start. Se sjökortet ovan också där det tydligt framgår vilka områden som är fredade. Vi har valt att utgå från Länsstyrelsens förslag över fredade områden.  Naturreservat där tävling inte är tillåtet utan samråd med länsstyrelsen är också fredade.

Anmälan

Vi har valt att begränsa antalet lag till 50 lag. Anmäl er under fliken "Anmälan". Avgift: 300kr/deltagare, betaling sker via Swich till 0708717989 mer info under fliken Anmälan. 

Ett lag består av 2-3 personer i en båt. Tävlingen är en C&R tävling där summan av längden i cm av de 5 längsta gäddorna räknas.  Minimimåttet är satt till 80 cm. Rapportering sker genom användning av telefon med kamera.  Man kommer att kunna följa resultaten online via denna site. 

Priser delas ut till placering 1,2,3 & Längsta fisk. 

Boende

Vi kommer tillasmmans med Dragsö Camping att ta fram stugpriser och en meny till fredagskvällen för dem som är intresserade. Mist 20 pers som beställer mat på fredag kväll. Mer info kommer i ett mail. Ni kan nu gå in och boka ert boende på dragso.se eller ringa 045515354. 

Alternativa boenden: Skönstavik Camping Scandic Hotell. 

Varmt Välkomna!! 

 

 

Vi använder cookies på fisketavling.nu för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. För att kunna använda all vår funktionalitet behöver du acceptera cookies.
Ok