Blekinge Gäddfestival

 

Inbjudan

Nu är det åter dags för Blekinge Gäddfestival. Det är med stolthet som vi i Mieådalens Sportfiskeklubb arrangerar 2018 års upplaga, vilken är den 21:a i ordningen. Tävlingdagar är 29-30 september. Gäddfestivalen är den största individuella gäddfisketävlingen i Sverige och förmodligen i Europa.

Under Blekinge Gäddfestival deltar ca 450 fiskare som utgår från fyra olika startplatser längs Blekingekusten. Gäddorna mäts, fotograferas och släpps sedan tillbaka i sitt rätta element igen. Givetvis vinner den som fångar längsta gäddan ett ärofyllt pris! Fångstområde är längs med hela Blekingekusten, exkluderat vissa fredningsområden.

Endast gäddor över 80 cm får räknas in i tävlingen och dessa ska också återutsättas. Denna regel har införts för att vi i så liten grad som möjligt skall påverka beståndet av gädda i skärgården under tävlingsdagarna.

Årets tävlingsbete (som ingår i anmälningsavgiften) kommer från Wolfcreek Lures.

Wolfcreek Lures

Anmälningsavgift

Senior 300 kr
Junior 150 kr (t.o.m. det år du fyller 19)

När du har anmält dig kommer du att få ett personligt referensnummer, ange detta som meddelande vid betalning till vårt bankgiro 626-7959. Betala inom 10 dagar, annars riskerar du att din plats stryks. 

Sista anmälnings- och betalningsdag är söndagen den 23:e september.

Varmt välkommen med din anmälan till Blekinge Gäddfestival 2018!

 

Vi använder cookies på fisketavling.nu för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. För att kunna använda all vår funktionalitet behöver du acceptera cookies.
Ok